Libanon en de schaduw van het conflict in Syrië

Oplopende spanningen tussen regering en oppositie, dodelijke straatgevechten, politieke aanslagen en een alsmaar toenemende vluchtelingenstroom uit Syrië: de druk in Libanon neemt aanmerkelijk toe. Te midden van al deze ontwikkelingen blijkt ook nog eens dat de oppositiebeweging van voormalig Premier Saad Hariri geen enkel strategisch plan heeft om de regering van Mikati – waar Hezbollah de invloedrijkste partij is – te dwarsbomen. Het enige waar Hariri op rekent is de val van Bashar al-Assad.

CLICK HERE for the full article

IntSpec

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s